Puzzelspel Doodle Fit 2 is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het puzzelspel Doodle Fit 2 uitgeroepen tot gratis App van de Week. De game ondersteunt nu ook de iPhone 5 en iOS 6.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Doodle Fit 2Puzzelaars kunnen deze week het iOS-spelletje Doodle Fit 2 van Namco Bandai gratis downloaden. Apple heeft de game namelijk uitgeroepen tot gratis App van de Week. In Doodle Fit moet je Tetris-blokjes in een zeer specifiek grid plaatsen, en zo met alle blokjes bij elkaar het hele veld vullen. Latere levels bevatten steeds meer blokjes die in preciezere vormen gestoken moeten worden. Het lijkt geen toeval dat deze week Doodle Fit 2 tot App van de Week is verkozen. De game heeft namelijk net een update ontvangen, waardoor hij eindelijk het grotere iPhone 5-scherm en iOS 6 ondersteunt. Daar is Namco Bandai wel vrij laat mee: iOS 7 zal immers binnenkort al beschikbaar worden gesteld.

Ervaring leert dat Apple op donderdagnacht altijd een nieuwe App van de Week kiest. De kans is daarom groot dat Doodle Fit 2 tot en met donderdag 22 augustus gratis aangeboden zal worden. Het kan echter geen kwaad om in de App Store te controleren of het spel nog gratis is voor je op de downloadknop drukt. Het zou ons overigens niet verbazen als de game vanaf nu gratis zal blijven: Doodle Fit 2 bevat nu ook de nodige in-app aankopen en in de update-omschrijving benoemt Namco Bandai het verdwijnen van het prijskaartje ook nog eens extra.

Downloaden: Doodle Fit 2 (gratis, was €0,89, universeel, iOS 4.3+)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tiZSO4kAOlI

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.