Nieuwe foto’s tonen iPhone 5C in zwart, wit en roze

Nieuwe foto's laten de zwarte, witte en roze iPhone 5C van achteren zien. Een andere foto toont de onderkant van de zwarte iPhone.

iPhone 5C zwart roze witHet aantal foto’s van de vermeende iPhone 5C lijkt inmiddels wel erg snel toe te nemen. Nowhereelse.fr heeft nu ook afbeeldingen bemachtigd waarin de iPhone 5C gezien kan worden in het zwart, wit en roze. Volgens de Franse site heeft de zwarte iPhone een wat bruine tint. Bijzonder is dat de iPhones in de foto’s grotendeels geassembleerd lijken te zijn, net als de iPhone 5C-foto die we vanmorgen zagen. De camera en flitser zijn allebei aanwezig en aan de zijkant zitten ook al de gebruikelijke volumeknoppen.

Omdat de foto’s enkel de achter- en onderkant van de iPhones laten zien, is het onduidelijk of het scherm en de homeknop ook al zijn toegevoegd. De kans bestaat dat de fotograaf alleen een aantal losse onderdelen heeft toegevoegd om de foto van de achterkant zo volledig mogelijk te maken. De behuizing lijkt in ieder geval sterk op wat we eerder ook al in foto’s voorbij zagen komen.

In vergelijkingsfoto’s is ook de onderkant van de iPhone getoond, waarbij te zien is dat Apple met twee schroeven onderop de behuizing deels bij elkaar houdt. De iPhone is hier ook wat dikker dan de iPod touch vijfde generatie en iPhone 5 waar hij tussenin ligt.

iPhone 5C zwart vergelijking

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2013, 12:35
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.