Bicolor featured

Puzzelspel Bicolor is Apple’s gratis App van de Week

Het minimalistische puzzelspel Bicolor is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Je mag hem een week lang gratis downloaden.

Het minimalistische cijferspelletje Bicolor is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt het spel daarom een week lang gratis downloaden. Bicolor bevat 240 levels waarin je een simpele taak krijgt voorgeschoteld: schuif met gekleurde blokjes over het scherm, totdat er nog maar één kleur overblijft.

BicolorStart je Bicolor voor het eerst op, dan moet je zelf uitvogelen hoe de game precies werkt. Er is geen duidelijke uitleg, enkel een level met wat gekleurde vormen en twee becijferde blokken. Deze blokken kun je heen en weer swipen om de kleur van het scherm te veranderen. Aan jou de taak om uit te zoeken hoe je zo het gehele scherm in een enkele kleur krijgt.

Bicolor is tijdelijk gratis, maar een in-app aankoop in het spel heeft zijn originele prijskaart behouden. Voor 89 eurocent kun je tien verfemmers kopen. Door een emmer te gebruiken kun je een level gelijk overslaan. Handig als je vastzit, maar het voelt ook wat averechts: het vinden van de juiste oplossing is nou net de lol in dit spel.

De naam zegt het al: een App van de Week is een week lang gratis te downloaden. Je hebt daarom tot en met donderdag 18 september om van deze actie gebruik te maken. Na die datum krijgt de game zijn prijs van 89 eurocent weer terug.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2014, 11:01
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.