Pusher: nieuwe tool om Installer op firmware 2.2 te installeren

Het Rip Dev Teeam heeft een tool ontwikkeld met de naam Pusher, waarmee je Installer kunt installeren op firmware 2.2. Volgens het team is het veiliger dan andere jailbreakmethoden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PusherHet Rip Dev Team heeft een manier bedacht om Installer te installeren op firmware 2.2. Hiervoor moet je een tool met de naam Pusher installeren, waardoor de garantie van de iPhone niet in gevaar komt. Op dit moment is alleen een Mac-versie beschikbaar; een Windows-versie komt binnenkort beschikbaar. Pusher kan Installer.app op ene iPhone met firmware 2.0.2, 2.1 en 2.2 installeren, zowel bij de eerste generatie iPhone als bij de iPhone 3G.

Volgens de Russische Rip Dev’ers is de methode veiliger dan bijvoorbeeld QuickPwn, omdat de systeempartitie van je iPhone niet wordt geopend voor een schrijfoperatie. Dat is veiliger en voorkomt verlies van gevoelige informatie, aldus het team. Rip Dev is bekend als ontwikkelaar van Kate en Qik, maar is de afgelopen tijd wat uit de publiciteit verdwenen. Met deze nieuwe tool zetten ze zichzelf weer even op de kaart.

Pusher werkt als volgt: na het installeren van de software zie je een grijze knop met de tekst Push. Sluit de iPhone aan, zodat de knop rood kleurt. Vervolgens druk je op de Push-knop, wacht een paar seconden zodat de tool zijn werk kan doen. Daarna zet je de iPhone uit en weer aan. Screenshots hiervan zijn te zien op iSpazio.

Gelijktijdig met Pusher is er ook een nieuwe versie van Installer uitgebracht: 4.0b10-3. Nog steeds een betaversie, die deze keer ondersteuning biedt voor firmware 2.2 en een nieuwe sectie About binnen de sectie Featured. De nieuwe versie ondersteunt de Lua-scripttaal, kan omgaan met proxies en bevat de mogelijkheid om eerder gestarte downloadse voort te zetten.

Meteen downloaden: Pusher (Mac)
Meer info: Rip Dev Team
Via: iPhoned
Tipgever: Daan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen installer, pusher, rip dev

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.