Nieuwe versies Pwnage Tool 2.2 en QuickPwn 2.2

Het iPhone Dev Team heeft PwnageTool 2.2 voor Mac en QuickPwn 2.2 voor Windows uitgebracht. Daarmee kun je firmware 2.2 unlocken en jailbreaken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Dev TeamHet iPhone Dev Team heeft PwnageTool 2.2 voor Mac en QuickPwn 2.2 voor Mac en Windows uitgebracht. Daarmee kun je iPhones van de eerste generatie met firmware 2.2 unlocken en jailbreaken. Voor iPhone 3G geldt nog steeds dat je alleen kunt jailbreaken. Onder de titel ‘The man from DelMonte – He say Yes!’ maakten ze het goede nieuws bekend. De werkwijze is nog steeds hetzelfde. Het iPhone Dev Team raadt aan om bij een iPhone 3G waarop je later nog een software-unlock wilt kunnen uitvoeren, GEEN gebruik te maken van QuickPwn, GEEN officiële ipsw te gebruiken en GEEN iTunes-update uit te voeren buiten PwnageTool om.


Lees de posting op de blog van het iPhone Dev Team om zeker te weten welk tool je moet gebruiken en wat voor jouw situatie de beste keuze is.

Downloaden van de torrents kan hier:

Voor ondersteuning bij jailbreak en/of unlock: raadpleeg ons forum! Stel daar eventuele hulpvragen en meld problemen ook bij voorkeur in het forum!

Op het forum is moderator Destiny overigens nu ook custom firmwares aan het maken voor firmware 2.2. Je kunt deze gebruiken als je een proxy-sim (iFoneguide SIM, Yes-SIM, X-Sim, etc.) in je iPhone hebt en dus geen baseband-update wilt riskeren. Meer informatie in dit forumtopic.

Meer info: iPhone Dev Team

Reacties: 86 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.