ProClip maakt serie autohouders voor de iPad

Het Amerikaanse bedrijf ProClip heeft een speciale serie autohouders voor de iPad uitgebracht.

proclip houderHet Amerikaanse bedrijf ProClip heeft een serie autohouders voor de iPad uitgebracht. In feite zijn er twee modellen: een standaardhouder, verkrijgbaar in zwart of wit en een draaibare houder waarbij je het scherm van de iPad onder elke gewenste hoek kunt bekijken. ProClip werkt met een systeem waarbij je twee hulpstukken moet kopen: een beugel die is aangepast voor jouw type auto (los verkrijgbaar) en een houder voor jouw smartphone, tablet of ander type apparaat dat je wilt ophangen.

De beugel voor de auto hoef je maar eenmalig aan te schaffen, omdat je er elke gewenste toestelhouder op kunt schroeven. De beugels zijn op meerdere manieren te plaatsen, bijvoorbeeld op het dashboard of aan het ventilatierooster.

Heb je de gewenste autobeugel aangeschaft, dan schaf je deze iPad-houder voor $40 of $50 erbij aan. Wil je later een smartphone, een navigatiesysteem of een andere tablet ophangen aan je dashboard, dan hoef je alleen de toestelhouder te vervangen. Het kost wat meer geld, maar het ziet er professioneel uit en het zit stevig vast. Alle onderdelen zijn gemaakt van ABS-plastic. Wie naar alternatieven zoekt: eerder kondigde ook USBFever een autohouder voor de iPad aan.

proclip ipad houder

Het assortiment van ProClip bestaat uit drie iPad-houders:

ProClip kijkt nog naar wat andere accessoires, zoals een bureauhouder en een houder om aan de hoofdsteun van de autostoel te bevestigen, zodat passagiers op de achterbank een filmpje kunnen kijken (zie foto’s hieronder). Ook denken ze nog na over een beweegbare houder voor mensen de een hoes rondom de iPad gebruiken.

proclip autostoel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2010, 13:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen firmware, geruchten, houder, ipad, italië, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.