goodplayer ipad

Prijzen voor iPhone-abonnement T-Mobile i-1000 bekend

Vanaf vandaag is het mogelijk een i-1000 abonnement bij een iPhone 3GS af te sluiten. De toestelprijzen zijn ook bekend: zoals verwacht betaal je niets bij als je een 2-jarig abonnement afsluit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone kopenVanaf vandaag is het mogelijk om T-Mobile’s nieuwe iPhone-abonnement i-1000 af te sluiten. Vanaf vandaag is ook bekend hoeveel je bij dit abonnement moet bijbetalen voor het toestel. Zoals verwacht is dat nul euro, maar let op dat je bij dit abonnement altijd verplicht bent om een tweejarig abonnement af te sluiten en dat de iPhone 3GS momenteel een levertijd van zo’n twee weken heeft.

Nu we toch bezig waren met het aanpassen van de tabellen in het iPhone-prijzenoverzicht hebben we meteen gekeken of de prijzen bij andere abonnementen gewijzigd zijn. Daarbij valt op, dat sommige winkeliers de toestelprijs van de iPhone 3GS hebben verhoogd, soms met een paar tientjes (bijvoorbeeld van €499 naar €549 bij 1-jarig Relax 300). Er zijn ook winkeliers die de prijs iets hebben verlaagd, maar daarbij gaat het vaak om maar een paar euro’s (bijvoorbeeld van €523 naar €521, ook bij 1-jarig Relax 300).

Phoneshop, de winkelier die de iPhone 3GS ook met abonnementen van Vodafone en KPN aanbiedt, heeft de prijzen met een paar tientjes verlaagd. Maar dat mocht ook wel, want je betaalt er tussen de €506 en €865 voor een 32GB iPhone 3GS en dat is behoorlijk duurder dan de toestelprijzen die je bij een Relax-abonnement betaalt (vooral bij 2-jarige abonnementen krijg je bij de Relax-abonnementen veel meer toestelkorting). Let wel op, dat winkeliers tegenwoordig de losse iPhone 3GS vaak met simlock van T-Mobile aanbieden.

Het koopoverzicht staat zoals gewoonlijk hier:
iPhone 3GS kopen in Nederland: prijzen en alternatieven

Foto: CC Flickr, beckywithasmile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:16
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, kopen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.