Poll: wat kondigt Apple op 23 oktober aan?

Op 23 oktober organiseert Apple een evenement, waarbij naar alle waarschijnlijkheid de iPad mini aangekondigd zal worden. Wij zijn benieuwd wat jullie nog meer verwachten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ipad mini kidsOp dinsdag 16 oktober stuurde Apple een uitnodiging naar de pers, voor een speciaal evenement op 23 oktober. Wat hier zal worden besproken is nog niet door Apple bevestigd, maar veel eerdere geruchten wijzen op de onthulling van de iPad mini. Een Apple-evenement draait echter zelden om maar één product. Wij zijn daarom benieuwd: wat denken jullie dat Apple nog meer uit de doeken zal doen?

De iPad mini is niet het enige nieuwe product dat de laatste tijd in geruchten voorbij komt. Zo zou Apple ook een 13-inch MacBook Pro met Retina-scherm kunnen onthullen. iOS 6 is inmiddels alweer bijna een maand beschikbaar, wat zou kunnen betekenen dat we meer te horen krijgen over de volgende (kleine) update. iTunes 11, dat ergens in oktober zijn debuut moet maken, zou wellicht besproken kunnen worden. We hebben al een tijdje geen nieuwe iMac gezien, waardoor ook dit een mogelijkheid lijkt.


Directe link naar de poll.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2012, 19:39
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apollo, ipad, poll

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.