Planetbeing brengt iPhone-applicatie Signal uit (jailbreak)

Planetbeing heeft de applicatie Signal uitgebracht. Met deze handige app kun je precies zien waar de gsm-masten staan, hoe sterk het signaal is en met welke masten je verbonden bent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

signalTeamlid planetbeing van het iPhone Dev Team heeft een eigen applicatie uitgebracht. De app heet Signal en geeft aan met welke gsm-masten je bent verbonden en welke andere gsm-masten in de buurt zijn. op een kaart zie je de locatie van alle nabijgelegen gsm-masten zodat je een indruk krijgt waar je de beste ontvangst hebt. Ook kun je met deze tool bepalen welke operator de beste dekking geeft op jouw locatie (mits je een simlockvrije iPhone hebt). Aan de hand van gedetailleerde informatie uit de baseband krijg je een indruk van de signaalsterkte en signaalkwaliteit, de frequenties en andere nuttige info.

signal iphoneSignal is voor $4,99 te downloaden uit de Cydia Store en is alleen geschikt voor iOS 4.x. Na het opstarten duurt het even voordat de informatie in beeld verschijnt. Ook heeft het zin om de applicatie langere tijd open te laten staan of met je iPhone te gaan rondlopen in de buurt, zodat de app voortaan de locaties van de masten sneller kan herkennen.

Meer info: Signal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2010, 16:46
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, opensignal, planetbeing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.