Photoalbums+ maakt foto’s beheren op iPhone makkelijker (jailbreak)

Photoalbums+ is een nieuwe tweak voor de foto-applicatie van de iPhone. Het geeft de mogelijkheid om mappen te maken, een wachtwoord te zetten, allemaal geïntegreerd met de standaard foto-app.

photoalbums iphoneDe standaard fotoapplicatie op de iPhone kan wel een opknapbeurt gebruiken. PhotoAlbums+ levert die extra functies, met de mogelijkheid om fotoalbums op je toestel te maken, beheren en van een wachtwoord te voorzien. Een verbinding met iTunes of het maken van mapjes op je computer is niet nodig. Het gaat om een jailbreak-tweak, die overal in actie komt waar je de standaard Foto-app zou gebruiken. De ontwikkelaars van deze tweak maakten eerder iRealSMS en PwnTunes.

In de standaard fotoapplicatie verschijnt een plusknopje bovenaan de lijst met albums. Hiermee kun je een extra fotomap aanmaken en kiezen welke foto’s en video’s je aan de map wilt toevoegen. Ook kun je foto’s van de ene map naar de andere verplaatsen. Je tikt op de miniaturen van de foto’s waarmee je iets wilt doen en tapt daarna op de knop Move om ze in een andere map te zetten.

photoalbums-plus

Je kunt ook je fotoalbums voorzien van een wachtwoord, door op een hangslotje te klikken bij het aanmaken van een nieuw album. Daarna voer je je wachtwoord in. Je kunt later ook weer albums verwijderen, waarbij de foto’s niet verloren gaan, maar in de standaard fotorol worden gezet. Wil je foto’s uploaden naar diensten zoals Facebook, dan zul je ook de functies van Photoalbums+ zien, in plaats van de standaard fotoapplicatie. Het mooie van PhotoAlbums+ is de eenvoud: het enige wat je ziet zijn de extra opties ten opzichte van de standaard foto-app, zoals de plusknop voor het aanmaken van nieuwe albums. Het synchroniseren met iTunes werkt als voorheen.

Meer info: SpiritOfLogic

Photoalbums+ is voor $2,99 te koop in de Cydia Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2010, 12:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen fotoalbum, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.