Phinglet: iPhone-vingerhouder op weg naar Kickstarter-succes

De Phinglet is een nieuw Kickstarter-project, waarbij een vingerring voor de iPhone wordt gemaakt.

iphone-phingletTerwijl de App Store even een paar dagen gesloten is voor nieuwe aanmeldingen, gaat elders op internet alles gewoon door. Zoals op de website Kickstarter, waar nog maar net een project gestart is voor een nieuw iPhone-accessoire. De Phinglet is een ring waarmee je je iPhone beter kunt vasthouden. Het is vooral handig voor mensen die de iPhone constant uit hun handen laten glippen. De Phinglet is bedacht door Boris Ignatov uit New York, nadat een vriend zijn iPhone liet vallen. Een oogje aan de bovenkant van de iPhone had dat kunnen voorkomen.

Het lichtgewicht accessoire kost maar 10 euro en is te gebruiken met een ‘naakte’ iPhone en met diverse cases. Alles met een vlakke achterkant is geschikt. Dankzij de Phinglet kun je je iPhone met de snelheid van een revolver uit je broekzak trekken. Je hoeft de iPhone zelf niet eens aan te raken. Het bijbehorende accessoire heet de Wedge, waarmee je in combinatie met de Phinglet de iPhone onder een bepaalde hoek kunt neerzetten. Zo kun je de iPhone gebruiken om video’s te kijken of als wekker op je nachtkastje:

phinglet-wedge-iphone

De eerste 100 mensen kunnen voor 10 dollar een Phinglet vingerring bestellen, daarna zul je 15 dollar moeten betalen. Wil je ook de Wedge erbij, dan ben je 20 dollar kwijt. Er komt 8 dollar aan verzendkosten bij en je krijgt je product pas in februari in huis, als er genoeg geld bijeen wordt gebracht.

Meer info: Kickstarter

phinglet-iphone-kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2011, 22:17
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.