Teken op je livestream in Periscope

Met de nieuwste update van Periscope voor iOS kun je schetsen op je livestream. Ook zie je nu statistieken van je video's.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Periscope heeft een nieuwe feature voor haar iPhone-applicatie: vanaf nu kun je op je livestreams tekenen. Alles wat je tekent verdwijnt na een paar seconden weer, waardoor niet je hele scherm volstaat met tekeningen.


Periscope op iOS

Periscope laat je schetsen op livestreams

Het tekenen op livestreams was al aangekondigd. Met de nieuwe functie kun je bijvoorbeeld bepaalde dingen in je stream highlighten door er een cirkel omheen te tekenen. Om te schetsen kun je eenvoudig rood, geel of blauw selecteren in het menu, maar je kunt ook een kleur kiezen via een color picker. Alle schetsen zijn ook te zien bij de mensen die je volgen.

Bekijk ook

Periscope laat je binnenkort tekenen op je livestreams

Periscope voegt binnenkort de mogelijkheid toe om te tekenen tijdens het livestreamen. De functie wordt op dit moment getest, waardoor gebruikers van de beta-app tekeningen kunnen maken tijdens het streamen.

De andere update is dat je nu ook statistieken van je video’s kunt bekijken. Hiermee kun je zien hoeveel mensen er in totaal naar je stream hebben gekeken en wanneer ze begonnen met kijken.
De twee nieuwe features zijn nu via de laatste update van Periscope op iOS beschikbaar.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.