Pegatron krijgt opdracht voor 15 miljoen iPhone 4S’en

Fabrikant Pegatron heeft een order gekregen om 15 miljoen stuks van de iPhone 5 te gaan maken, zo blijkt uit bronnen in Azië. Ook zullen meerdere bedrijven onderdelen leveren voor 5 miljoen stuks van de iPad 2.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone onbekendEr zijn forse plannen voor de productie van de toekomstige iPhone en de huidige iPad. Volgens de website DigiTimes heeft fabrikant Pegatron Technology een opdracht van Apple gekregen om 15 miljoen iPhone 4S’en te maken. De apparaten moeten klaar zijn voor de lancering in september, zo beweren bronnen in Azië. De iPhone 5 is volgens deze insiders geen grote update ten opzichte van de iPhone 4. Pegatron leverde eerder 10 miljoen CDMA-versies van de iPhone 4 voor de Amerikaanse operator Verizon. Componentleveranciers zouden onderweg zijn naar de fabriek van Pegatron in Shanghai.

DigiTimes heeft nog meer nieuws van Aziatische bronnen vernomen: er zouden deze maand 5 miljoen touchsensoren voor de iPad 2 worden verscheept. Deze worden grotendeels geleverd door TPK Holding en Wintek, die elk verantwoordelijk zijn voor 1,5 miljoen stuks. De overige worden geleverd door Cando, Sintek, Photronic en Chimei Innolux.

Update: De productieorder heeft betrekking op de iPhone 4S, niet op de iPhone 5. De tekst van het artikel is daarom aangepast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2013, 12:58
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.