pebble-time-kleuren-rood-wit-zwart

Pebble Time kost 249 euro in voorverkoop

De Pebble Time is vanaf nu in voorverkoop: voor 249 euro haal je deze smartwatch in huis. De Pebble Time is vooral sterk met notificaties.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pebble-time-zwartDe voorverkoop van de Pebble Time is vandaag van start gegaan, maar de prijs valt voor Europese geïnteresseerden enigszins tegen. Terwijl Amerikanen een adviesprijs van 199 dollar moeten betalen, is de Europese prijs vastgesteld op 249 euro. Wel moet er in de VS nog salestax betaald worden over de prijs.

De smartwatch is te bestellen via de website van Pebble en bij de Amerikaanse winkelketen Best Buy. Wanneer de exemplaren uit voorverkoop worden geleverd is nog even afwachten, maar Best Buy geeft een datum van 20 juli aan. Eerder was het horloge te bemachtigen via een Kickstarter-actie, waar het bedrijf ruim 20 miljoen dollar mee ophaalde. Mensen die aan de Kickstarter-campagne meededen, hebben hun horloge veelal wel in huis.

pebble-time-kleuren-rood-wit-zwart

De Pebble Time heeft een kleurenscherm met een beperkt aantal kleuren: 64 stuks, die niet zo levendig zijn als de kleuren van het Apple Watch-scherm. De opvallend lange batterijduur van 7 dagen is te danken aan het gebruik van e-ink-technologie voor het scherm. De Pebble Time is waterdicht en heeft een microfoon om eenvoudige spraakopdrachten te geven. Naast de gewone Pebble Time komt er ook een Pebble Time Steel, gemaakt van roestvast staal. De ‘gouden’ versie van dit horloge lijkt erg op de Apple Watch Edition. De gewone Pebble Time is verkrijgbaar in zwart, wit en rood.

Lees ook: ons interview met de CEO van Pebble

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2015, 0:16
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble time

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.