pebble-time-krassen

‘Kwart van Pebble Time-gebruikers klaagt over krassen’

Bezitters van een Pebble Time klagen over krassen. Uit een poll blijkt nu dat ruim een kwart van de Pebble Time-bezitters er last van heeft.

Ruim een kwart van de nieuwbakken eigenaren van een Pebble Time heeft last van krassen. Dat blijkt uit een poll onder Reddit-gebruikers. De krassen zijn voornamelijk te zien op de bezel, de rand rondom het scherm. Een klein deel van de Pebble Time-bezitters heeft bovendien last van krassen op het scherm. Toch zijn de meeste bezitters tevreden over het horloge en van plan om de Pebble Time te houden.

pebble-time-krassen

Lichte krassen op Pebble Time

Er circuleerden de afgelopen tijd al klachten over krassen op de Pebble Time. Via Reddit is nu duidelijker hoe groot het probleem is: ruim een kwart van de nieuwbakken eigenaren heeft ermee te maken. Gelukkig gaat het wel om lichte schade. Slechts 3,4 procent van de eigenaren is van plan om een beroep te doen op de garantieregeling.

Uit de poll blijken nog meer interessante feiten. Zo blijkt bijna 30% van de Pebble Time-eigenaars in Europa te wonen. Ruim 90% van de eigenaren is tevreden of zeer tevreden met het horloge (slechts 3% is ontevreden) en 81% is van plan het horloge te houden. Verder meldt 57% dat ze geen last van schade hebben.

Interessant is ook, om te zien dat maar liefst 60% van de Pebble Time-eigenaren een Android-toestel heeft. De iPhone is met 38% in de minderheid. Hoe dat komt, is een kwestie van gissen. Het is mogelijk dat iPhone-gebruikers eerder een Apple Watch overwegen, maar echt overtuigend is dat argument niet. Android-gebruikers hebben namelijk net zo goed mogelijkheden om een Android Wear-horloge te kopen. Slechts 0,4% meldt in het bezit te zijn van een BlackBerry-toestel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2015, 12:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen krassen, pebble time, schade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.