pebble-steel

Pebble lost crashproblemen op

De app voor de Pebble smartwatch crasht niet langer na de laatste update.

pebble-steelEerder deze week verscheen er een update voor de Pebble-app voor iOS, die crashproblemen bleek te veroorzaken. Je had hierdoor geen toegang tot de instellingen van je Pebble-horloge op de iPhone. Er was een workaround die het mogelijk maakte de app alsnog te openen, maar nu heeft Pebble de problemen met een app-update definitief opgelost. Daarnaast zijn er een aantal aanpassingen gemaakt in de Pebble App Store.

De update maakt het makkelijker om apps voor Pebble te delen via Twitter, Facebook of een sms-bericht. Er staan daarnaast volgens Pebble nieuwe horloge-apps in de App Store.

De crashproblemen van de Pebble-app speelden enkel bij het installeren van de 2.1-versie eerder deze week. Deze update was slechts korte tijd beschikbaar: Pebble trok de update terug nadat er klachten binnenstroomden. Er was echter alsnog een goede kans dat veel mensen toen al de update geïnstalleerd hadden: sinds iOS 7 kunnen app-updates automatisch op je iPhone worden gedownload. Wil je dergelijke crashes in de toekomst voorkomen, dan kun je automatische app-updates uitschakelen.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2014, 8:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen pebble, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.