Parrot maakt carkits geschikt voor iPhone

De meeste carkits van Parrot zijn met een software-update geschikt te maken voor de iPhone. Het gaat om de PMK-, MK- en CK-serie en de Parrot MINIKIT.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Parrot MinikitParrot, fabrikant van auto-accesoires, heeft aangekondigd dat de volledige CK- en MK-serie carkits geschikt is voor de iPhone. Dat geldt ook voor de PMK5800 en de MINIKIT speakerphone. Kristalheldere gesprekken in hifi-kwaliteit via de autospeakers, belooft het bedrijf. Net als bij alle Parrot carkits kun je contactpersonen automatisch synchroniseren. Thuis of op kantoor kun je handsfree werken met de Parrot MINIKIT, een draagbare speakerphone die makkelijk op zak te steken is en tijdens gebruik op het bureau kan staan.

De nieuwste software die de Parrot MINIKIT geschikt maakt voor de iPhone is te vinden op de softwarepagina op www.parrot.com. Daar zijn ook gratis software-updates voor elk ander type Parrot carkit te vinden. Geschikte modellen zijn de CK3000 EVOLUTION, CK3100, 3200 LS-COLOR, MK6000, MK6100, PMK5800 en de al eerder genoemde MINIKIT. De functionaliteit van de carkits verschilt: sommige kunnen streaming audio afspelen via een adapter, of kunnen via Bluetooth of een FM-zender de telefoongesprekken op de autoradio afspelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen carkit, parrot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.