Parkeertarieven Parkmobile ook zichtbaar voor niet-klanten

De parkeer-app Parkmobile voor iPhone is nu ook handig voor niet-gebruikers. De applicatie laat zien waar parkeergarages zijn op de kaart.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Parkmobile 4.2 iPhone app parkerenJe hebt geen parkeerkaart meer nodig om gebruik te kunnen maken van de populaire parkeer-app Parkmobile. Na een update van vandaag zie je ook zonder een parkeerkaart waar je kan parkeren als je gebruik maakt van de dienst. De applicatie logt je in met een demo-account waardoor je op de kaart kan kijken waar de garages en parkeerplaatsen in de buurt zijn en in welke zone de kaart geldt. In de update is de omgevingskaart ook duidelijker gemaakt voor de iPhone 4.

Het demo-account geeft goed weer hoe de app werkt, met toegang tot de parkeeracties, kaart en zonelijst op de eerste pagina en een voorproefje van je account op de tweede pagina. Ook lees je algemene informatie over de app. Op elke pagina tref je wel een grote semi-transparante balk die je moet overhalen klant te worden van Parkmobile.

Parkmobile parkeerzones Groningen Parkmobile iPhone proberen account

De parkeerdienst houdt momenteel een actie waarbij je tot 1 februari geen registratiekosten hoeft te betalen voor de kaart. Daarna kan je met die kaart parkeergeld laten afschrijven voor de tijd die je hebt geparkeerd, verrekend met extra transactiekosten van 25 cent. Een lijst van de steden waarmee je kan parkeren met de Parkmobile-kaart vind je in de App Store-omschrijving. In sommige steden wordt de kaart niet ten volle benut en koop je tegoed in dat wordt afgeschreven.

Downloaden: Parkmobile (gratis, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Categorie Uncategorized
Onderwerpen parkeren, parkmobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.