Papernomad Case: decoreer je eigen iPad-hoes

Het Oostenrijkse bedrijf Papernomad wil niet dat iedereen met dezelfde iPad-hoes rondloopt. Ze hebben een hoes uitgebracht die geschikt is voor de iPad en die je zelf mag beschilderen. Ook zijn er hoesjes voor 13- en 15-inch laptops en de iPod touch. De prijzen lopen van €28 tot €46 maar dan ben je nog niet […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

papernomad-for-ipadHet Oostenrijkse bedrijf Papernomad wil niet dat iedereen met dezelfde iPad-hoes rondloopt. Ze hebben een hoes uitgebracht die geschikt is voor de iPad en die je zelf mag beschilderen. Ook zijn er hoesjes voor 13- en 15-inch laptops en de iPod touch. De prijzen lopen van €28 tot €46 maar dan ben je nog niet klaar. Er moet ook nog een persoonlijke tekening of beschildering worden aangebracht. Gekke gezichtjes of patronen, je mag zelf weten wat je ermee doet.

papernomadDe hoes is scheurbestendig en gemaakt van een combinatie van papier, katoen en Australische schapenwol. Je mag er naar hartelust op tekenen en desnoods een kop koffie er overheen gooien om een morsig effect te krijgen (wel eerst de iPad eruit halen). Je kunt er kusmondjes op zetten, alle telefoonnummers van je veroveringen, of je businessplan voor de verandering niet uitwerken op een bierviltje, maar op deze case. De case leeft met je mee: als je alle belangrijke gebeurtenissen op de case noteert, heb je na een tijdje een bijzonder aandenken. Er zit een treklint van hennep op de case, waarmee je makkelijk je iPad uit z’n schapenwollen bescherming kunt tillen. Een magneetje houdt de case gesloten. Ben je zat van de Papernomad-case, dan kun je de hoes gewoon op de composthoop gooien, want de Papernomad is biologisch afbreekbaar.

Meer info: Papernomad via Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:32
Categorie Accessoires
Onderwerp beschermhoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.