PanoLab Pro: maak panoramafoto’s op je iPhone

PanoLabs Pro is de nieuw gelanceerde pro-versie van de stitching-applicatie waarmee je panoramafoto's kunt maken. Er zitten nieuwe functies en meer mogelijkheden in.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PanolabOriginate Inc heeft een Pro-versie van Panolab uitgebracht, een stitching-applicatie waarmee je panoramafoto’s op de iPhone kunt maken. Met PanoLab plak je foto’s aan elkaar tot een breedbeeldfoto of een foto waarbij je 360 graden kunt rondkijken. De gratis startversie van PanoLab was al langer verkrijgbaar en is inmiddels 200.000 gedownload. De applicatie werd door Gizmodo opgenomen in een lijst met 20 essentiële iPhone-applicaties.

PanolabPanoLab Pro bevat enkele nieuwe functies. Zo kun je de gemaakte panorama’s exporteren in verschillende beeldverhoudingen en resoluties, van 640×480 tot 1920×1080. Je kunt de belichting en witbalans aanpassen en de positie van foto’s aanpassen. De Pro-versie bevat ook geavanceerdere mogelijkheden om met transparantie om te gaan, zodat het uiteindelijk mooiere foto’s oplevert dan de gratis versie. Mocht je PanoLab al gebruiken en een stap verder willen gaan, dan kom je voor €3,99 in bezit van de Pro-versie.

En om de lat alvast lekker hoog te leggen: probeer maar eens de panoramafoto’s van Henri Smeets te evenaren.

Installeren: PanoLab Pro (€3,99)
Via: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2008, 0:09
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, panorama, stitch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.