Pagestreamer maakt kranten leesbaar op de iPhone

Pagestreamer is een oplossing waarbij je kranten kunt lezen op de iPhone. Het is ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf 8080.

PagestreamerKranten en tijdschriften maken de sprong naar digitaal papier. Veel mensen zien het met lede ogen aan: zij willen het liefst aan het papier kunnen snuffelen als ze met hun favoriete blad op de bank kruipen. Het Italiaanse bedrijf 8080 kiest voor de digitale weg: zij hebben een oplossing bedacht om kranten en tijdschriften op de iPhone te kunnen lezen. Complete digitale documenten kunnen met de oplossing goedkoop, snel en gebruiksvriendelijk worden rondgestuurd. Bij de oplossing is ook nagedacht over abonnementen en het kunnen meten van gebruikersstatistieken, bijvoorbeeld op welke tijdstippen de kranten worden gelezen, hoe de advertenties presteren en in welke geografische gebieden interesse is voor de digitale kranten.

De interface van Pagestreamer lijkt geïnspireerd op die van Classics: een soort leesplank waarop de kranten klaarstaan om te lezen.

pagestreamer

Binnenkort zou het ook mogelijk moeten zijn om een gesproken versie van elk nieuwsbericht te beluisteren; dat werkt met text-to-speech, dus niet echt prettig om voor langere tijd naar te luisteren.

Meer info: Pagestreamer, 8080.it en persbericht
Via: iPhonestalk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2009, 22:46
Categorie iDevices
Onderwerp kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.