Oude Nike FuelBands krijgen nieuwe functies FuelBand SE

Oude modellen van de Nike FuelBand krijgen ook de vernieuwde functionaliteit van de nieuwe Nike FuelBand SE.

FuelBand SE kleurenNike zal vanaf 6 november de Nike FuelBand SE verkopen, een nieuwe activiteitentracker die via Bluetooth 4.0 met je iPhone verbindt. Sommige van de nieuwe functies in de FuelBand SE zullen echter ook beschikbaar zijn voor bezitters van een ‘oude’ FuelBand. Dat vertelde Nike aan Pocket-lint. Na een software-update maakt ook de originele FuelBand gebruik van een verbeterd algoritme om je activiteiten bij te houden en kun je dubbeltappen om de tijd te zien.

Niet alle vernieuwingen worden echter aan de oude FuelBand toegevoegd: je hebt het nieuwste model nodig om per uur een alert te krijgen als je te weinig beweegt, omdat deze nieuwe functionaliteit gebruikmaakt van de Bluetooth 4.0-ontvanger. Wel is het op de oude FuelBand mogelijk om in de app te zien hoeveel fuel je per minuut krijgt.

De nieuwe Nike+ FuelBand SE is in functionaliteit dus grotendeels gelijk aan het oude model, maar je kunt de nieuwe armband wel herkennen aan een vernieuwd design. Bovendien is de SE een stuk zuiniger door het gebruik van Bluetooth 4.0. Nike verkoopt de nieuwe armband vanaf 6 november in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de verkoop in Nederland en België start.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2013, 12:15
Categorie Accessoires
Onderwerp nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.