Otterbox brengt gelimiteerde Strength Case voor iPhone uit

Otterbox brengt een speciale uitvoering van de Defender-case voor de iPhone op de markt. De opbrengst van de gelimiteerde, roze Stength-uitvoering gaat voor een deel naar de strijd tegen borstkanker.

Otterbox Strength Pink Case for iPhoneOtterbox, bekend van de onverwoestbare cases, heeft nu een supersterke roze iPhone-case op de markt gebracht. Bij aankoop gaat 10% van het betaalde bedrag naar de Avon Breast Cancer Crusade voor de strijd tegen borstkanker. Het touchscreen van de iPhone is volledig beschermd door een gepatenteerd, dun membraan en alle poorten zijn bereikbaar via siliconen-openingen.

Bij de case wordt een riemclip in holster-stijl meegeleverd. Deze case is onderdeel van de OtterBox for iPhone Defender Series en ook beschikbaar in zwart en geel, voor dezelfde prijs: $49,95. Allemaal zijn ze geschikt voor de 4GB, 8GB en 16GB iPhones. De case weegt 53 gram en biedt drie beschermlagen: een policarbonaat-laag met harde coating, een intern skelet van polycarbonaat en een siliconen-skin om stoten en schokken op te vangen. Waterdicht is de case niet, maar je kunt er wel mee door de regen lopen.

Meer info: Otterbox
Nog meer info: Strength Data Sheet (PDF)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2008, 21:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen defender, kanker, otterbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.