Apple stelt OS X Yosemite 10.10.4 beta 4 beschikbaar

OS X Yosemite 10.10.4 beta 4 is nu te downloaden voor ontwikkelaars en testers. In OS X 10.10.4 lost Apple bugs en andere problemen op.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-featureApple heeft Yosemite 10.10.4 beta 4 uitgebracht voor ontwikkelaars. In deze nieuwe beta-update worden een aantal bugs en andere problemen verholpen. Omdat het een beta betreft, kan nog niet iedereen er gebruik van maken. Beta 4 met buildnummer 14E26a kan worden geïnstalleerd door eerdere beta-gebruikers en staat ook op Apple’s ontwikkelaarssite. Deelnemers aan Apple’sia Apple’s publieke betaprogramma kunnen ook een nieuwe beta downloaden, die qua nummering een versie achterloopt.


Heb je Yosemite 10.10.4 beta 3 of eerder geïnstalleerd? Je kunt dan upgraden naar deze nieuwe versie vanuit de App Store-updates. Bedenk wel dat het gaat om betasoftware. De kans op crashes is in theorie groter dan in bijvoorbeeld Yosemite 10.10.3.

Apple bracht de eerste beta van Yosemite 10.10.4 uit op 16 april. Tot nu toe zaten er geen grote vernieuwingen in de nieuwe versie van Yosemite: Apple beloofde alleen verbeterde stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging voor de Mac. Het is onduidelijk hoeveel beta’s er precies verschijnen, voordat Apple de publieke versie van Yosemite 10.10.4 beschikbaar stelt.

Grote nieuwe functies worden waarschijnlijk in OS X 10.11 toegevoegd, een update waar we waarschijnlijk meer over horen tijdens WWDC 2015.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.