Apple stelt Yosemite 10.10.5 beschikbaar

Apple heeft Yosemite 10.10.5 uitgebracht voor alle ondersteunde Macs. Je leest in dit artikel alles dat je moet weten over deze nieuwe Mac-update.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

yosemite-featureYosemite 10.10.5 is nu te downloaden voor ondersteunde Macs. In deze nieuwe OS X-update belooft Apple een aantal bugs op te lossen en verbeteringen door te voeren, met als belangrijkste een beveiligingsupdate voor de recente malwaremogelijkheid. Je kunt Yosemite 10.10.5 downloaden als update in de Mac App Store, mits je een eerdere versie van Yosemite hebt geïnstalleerd.

OS X Yosemite 10.10.5 changelog

De OS X Yosemite 10.10.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update:

  • Verbetert de compatibiliteit met bepaalde e-mailservers bij gebruik van Mail.
  • Verhelpt een probleem in Foto’s dat ertoe leidde dat er geen video’s van GoPro-camera’s konden worden geïmporteerd.
  • Verhelpt een probleem in QuickTime Player dat ertoe leidde dat Windows Media-bestanden niet konden worden afgespeeld.

De specifieke beveiligingsupdates worden aan dit supportdocument toegevoegd, maar zijn ter tijde van publicatie nog niet bekend.

Yosemite 10.10.5 beschikbaar voor deze Macs

Ondersteunt je Mac Yosemite? Dan kun je er ook Yosemite 10.10.5 op installeren. Het gaat hierbij om de volgende Macs:

Vooral bugfixes in Yosemite 10.10.5

Yosemite 10.10.5 is vooral een bugfix-update. Apple lost problemen op die in eerdere Mac-updates zijn geconstateerd, om zo Yosemite nog stabieler te maken. De grote, nieuwe functies bewaart Apple voor OS X 10.11 El Capitan, een aankomende Mac-update die op het moment wordt getest. El Capitan verschijnt later dit jaar voor iedereen.

Bekijk ook

OS X Yosemite: het complete overzicht

Alles over OS X Yosemite 10.10 voor de Mac, de software-update die in 2014 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de Yosemite functies, release en meer.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.