iMac OS X El Capitan

Publieke beta 4 van OS X El Capitan 10.11.2 vanaf nu beschikbaar

Apple heeft de vierde beta van OS X El Capitan 10.11.2 voor ontwikkelaars vrijgegeven. Heb je al een eerdere beta gedownload, dan kun je je systeem nu updaten.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iMac OS X El Capitan

Het is alweer tijd voor een nieuwe beta van OS X El Capitan 10.11.2. Deze vierde publieke beta lost verdere problemen en bugs met het besturingssysteem op. Deze beta is bedoeld voor ontwikkelaars en betatesters volgt na de derde beta die op 10 november 2015 verscheen.

Vierde publieke beta beschikbaar voor testers

Draai je al een eerdere beta van OS X El Capitan 10.11.2, dan kun je deze nieuwe beta vanaf nu downloaden en installeren. Apple vraagt ontwikkelaars nog steeds om zich te focussen op graphics, Mail, Wi-Fi, Agenda, USB, Notities, Foto’s en Spotlight. Net als bij de vorige betaversies is het onbekend welke bugs er allemaal verholpen worden. Ook zijn er nog geen nieuwe functies ontdekt.

Je kunt de nieuwe beta downloaden vanuit de Mac App Store. De meest recente versie staat onder het update-tabblad. Zit je nog niet op de beta? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Betatesters kunnen zich aanmelden bij het publieke betaprogramma van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 10:22
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.