Publieke beta 4 van OS X El Capitan 10.11.2 vanaf nu beschikbaar

Apple heeft de vierde beta van OS X El Capitan 10.11.2 voor ontwikkelaars vrijgegeven. Heb je al een eerdere beta gedownload, dan kun je je systeem nu updaten.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iMac OS X El Capitan

Het is alweer tijd voor een nieuwe beta van OS X El Capitan 10.11.2. Deze vierde publieke beta lost verdere problemen en bugs met het besturingssysteem op. Deze beta is bedoeld voor ontwikkelaars en betatesters volgt na de derde beta die op 10 november 2015 verscheen.

Vierde publieke beta beschikbaar voor testers

Draai je al een eerdere beta van OS X El Capitan 10.11.2, dan kun je deze nieuwe beta vanaf nu downloaden en installeren. Apple vraagt ontwikkelaars nog steeds om zich te focussen op graphics, Mail, Wi-Fi, Agenda, USB, Notities, Foto’s en Spotlight. Net als bij de vorige betaversies is het onbekend welke bugs er allemaal verholpen worden. Ook zijn er nog geen nieuwe functies ontdekt.

Bekijk ook

Beta 3 OS X El Capitan 10.11.2 vanaf nu beschikbaar

Apple heeft vanavond de derde beta van OS X El Capitan 10.11.2 beschikbaar gesteld. Hierin worden weer enkele bugs opgelost. Dankzij deze derde beta zijn we weer een stapje dichterbij de publieke release.

Je kunt de nieuwe beta downloaden vanuit de Mac App Store. De meest recente versie staat onder het update-tabblad. Zit je nog niet op de beta? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Betatesters kunnen zich aanmelden bij het publieke betaprogramma van Apple.

Bekijk ook

OS X El Capitan: het complete overzicht

Alles over OS X El Capitan 10.11 voor de Mac, dat in 2015 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de El Capitan functies, release, nieuws en meer.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.