ORA: iPad-case met acht ingebouwde speakers

De ORA is een nieuwe iPad-case met acht ingebouwde speakers, die gebruikt kan worden om het geluid van films en muziek te versterken. De makers zamelen geld in via Kickstarter.

ORADe ORA is een iPad-case met acht ingebouwde speakers. Volgens de maker is de iPad in combinatie met de case daarom vijf keer zo luid. Omdat de speakers verspreid zijn over de case, zou het ook makkelijker zijn om samen met anderen in dezelfde ruimte naar iets te luisteren. De ORA heeft een interne batterij, waardoor het gebruik van de acht speakers geen effect heeft op de accu van je iPad. Omdat de speaker met je iPad verbindt via een 30-pins connector, werkt het accessoire nog niet in combinatie met de iPad 4. De makers zeggen te werken aan versies voor de nieuwste iPad en iPad mini.

Bij de ORA kan een speciale Smart Cover worden geleverd, die je met behulp van een magneet aan de zijkant kunt bevestigen. Hierdoor kun je het scherm van de iPad beschermen. Net als Apple’s Smart Cover kan deze cover worden gebruikt om je iPad rechtop te zetten, waardoor je hem kunt neerzetten om een film te bekijken.

ORA liggend

Door op Kickstarter minstens 119 dollar te doneren, ben je van een ORA verzekerd als het project zijn beoogde bedrag van 450.000 dollar op Kickstarter inzamelt. Voor een bijbehorende cover moet je 30 dollar extra betalen. Dit is inclusief verzendkosten naar Nederland of België. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project zijn beoogde minimumbedrag binnenhaalt. Of dit zal lukken is nog de vraag: 450.000 dollar is een vrij hoog bedrag en het project is nog maar net gestart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2012, 12:14
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.