Open haard van Escea met de iPhone bedienen

Twee nieuwe open haarden van Escea zijn met een Wi-Fi-netwerk te verbinden, waarna ze via een iPhone-app te bedienen zijn. Hiermee zet je de open haard aan of uit en kun je een timer instellen.

Escea iPhone FireplaceHet aansteken van een open haard is inmiddels geen kwestie meer van knoeien met aansteekblokjes en stukken hout. Automatische systemen, aangesloten op het gasnet zorgen ervoor dat je met een druk op de knop een warm vuurtje brandend hebt. Dat dit nog makkelijker kan bewijst Escea: deze fabrikant heeft twee nieuwe haarden uitgebracht, die via een iPhone-app te bedienen zijn.


Je kunt de DL850– en DX1500-haarden aansluiten op je gasnet, waarna je ze dankzij een ingebouwde draadloze netwerkmodule met je Wi-Fi-netwerk verbindt. Hierdoor kun je met de speciale app op je iPhone, iPad of iPod touch de open haard bedienen. Naast een schakelaar om de open haard aan of uit te zetten, vind je in deze app ook de opties om het effect van de vlam aan of uit te zetten, de ventilator harder te zetten en verscheidene zelf aan te passen timers.

Een nadeel – de haarden zijn voorlopig alleen te koop in Nieuw-Zeeland, Australië, Verenigde Staten, Canada en iets dichter bij huis – het Verenigd Koninkrijk. Een gemiddelde haardstede van Escea kost je een paar duizend euro.

Bron: Design Milk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.