Ontwikkelaarssessies WWDC 2012 nu online te bekijken

Apple heeft de video's van ontwikkelaarssessies op WWDC 2012 vrijgegeven. Om de video's te bekijken heb je wel een account bij Apple's Developer Program nodig.

WWDC 2012Apple heeft video’s van verschillende sessies op WWDC vrijgegeven via de speciale developersite. Hierdoor kunnen ontwikkelaars die niet op de conferentie aanwezig waren alsnog de sessies bekijken. Je kunt de video’s ook downloaden via iTunes U, maar ook hiervoor heb je een iTunes Developer-account nodig.

In totaal zijn er meer dan honderd video’s van verschillende sessies te bekijken via de developersite. In de sessies bespreekt Apple verschillende facetten van iOS en OS X die belangrijk kunnen zijn bij het maken van een app. Omdat er engineers van Apple bij aanwezig zijn, kan er vaak antwoord gegeven op vragen waar anderen het antwoord niet op weten.

Apple heeft de sessievideo’s alleen toegankelijk gemaakt voor ontwikkelaars. Dit betekent dat je moet inloggen via een Apple ID die geregistreerd staat bij het Apple Developer Program. Je hoeft echter niet op de beurs aanwezig te zijn geweest om de video’s te bekijken, waardoor het een fijn middel is voor alle ontwikkelaars die niet binnen 2 uur een kaartje voor 1500 dollar wisten te bemachtigen.

Aan het begin van WWDC gaf Apple ook een keynote, waarbij onder andere nieuwe MacBooks en iOS 6 werden aangekondigd. Deze kan wel door iedereen bekeken worden. Duurt deze presentatie te lang, dan kun je onze anderhalf minuut durende samenvatting bekijken.

Video’s bekijken: WWDC 2012 Sessions Videos (ontwikkelaarsaccount vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2012, 9:23
Categorie Apps
Onderwerp wwdc 2012

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.