OnePocket: stevige iPhone-portemonnee kan 8 pasjes kwijt

De OnePocket is een flinke portemonnee die ook als beschermcase voor je iPhone dient. Het accessoire kan 8 passen en 2 biljetten kwijt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

OnePocketDe OnePocket is misschien wel de meest uitgebreide iPhone-portemonnee die we tot nu toe hebben gezien. Net als bestaande alternatieven bevat deze iPhone-hoes opbergruimte voor je pasjes en papiergeld, maar deze hoes bevat genoeg plek voor acht kaarten en twee opgevouwen bankbiljetten. Dat is volgens de makers genoeg plek voor de inhoud van de gemiddelde portemonnee. De OnePocket blokkeert je iPhone-camera, maar een simpel schuifmechanisme maakt het mogelijk om de camera erbij te pakken zonder dat je gecompliceerde handelingen uitvoert. Daar komt nog eens bij dat de OnePocket ook tegen een stootje kan.

Hoewel de OnePocket flink wat ruimte voor je portemonnee-inhoud biedt, zorgt de case er ook voor dat je iPhone een stuk dikker wordt dan voorheen. Foto’s doen vermoeden dat je iPhone ongeveer in grootte verdubbelt – al is de case met je iPhone erin kennelijk alsnog dunner dan een losse iPhone en beurs boven op elkaar. De passen in de OnePocket zitten aan kleine wanden bevestigd, die je ook weer in een schuine hoek kunt uitsteken om de portemonnee als iPhone-standaard te laten dienen.

Je kunt de OnePocket bestellen door op Kickstarter 24 pond te doneren, omgerekend een kleine 30 euro. Het project moet wel zijn streefbedrag van 23.500 pond inzamelen voordat het geld wordt afgeschreven en de hoes in productie gaat, maar daar hebben de makers nog tot 24 september de tijd voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2013, 11:03
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.