Ondersteuning (Adobe) Flash snel in iPhone

Mogelijk komt er via een vroege software-update toch ondersteuning voor Flash (Video) in de Apple iPhone. Walt Mossberg van The Wall Street Journal hint daarop in zijn wekelijkse weblog.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Adobe Flash voor iPhoneVolgens recente berichten zal er in een van de komende software-updates voor de iPhone toch ondersteuning voor Adobe Flash worden toegevoegd. Het gerucht komt van Walt Mossberg, de technologie-journalist van de Wall Street Journal, die de Flash-ondersteuning noemt in een van de antwoorden op lezersvragen op zijn weblog.


Het exacte citaat is als volgt:

“Apple says it plans to add [an Adobe Flash] plug-in through an early software update, which I am guessing will occur within the next couple of months.”

Het gebrek aan Flash-ondersteuning en meer bepaald Flash-video (wat door veel videowebsites wordt gebruikt) is Apple op de nodige kritiek komen te staan. Onduidelijk is ook of het weglaten van Flash in de iPhone te maken heeft met een technische beperking of omdat Apple geen zin heeft om licentiegelden aan Adobe te betalen.

Zou Apple dan toch bezweken zijn onder de druk of is het gerucht gewoon onwaar? Het zou in ieder geval haaks staan op de recent gepubliceerde Web Developer Guidelines voor de iPhone, want daar wordt duidelijk gezegd dat Flash vermeden moet worden bij het ontwikkelen voor de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juli 2014 om 21:22
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.