iResQ verwijdert voor $100 camera uit iPhone

Het bedrijf iResQ verwijdert voor $100 de camera uit de iPhone. De dienst is bedoeld voor mensen die op hun werk geen cameratelefoons mogen gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone zonder cameraWaarom zou iemand geld betalen om de camera uit de iPhone te laten slopen? Bijvoorbeeld wanneer je voor defensie werkt, met vertrouwelijke informatie moet omgaan of voor een groot farmaceutisch bedrijf werkt, waar mobiele telefoons met camera niet zijn toegestaan. Voor $100 verwijdert iResQ de camera uit de iPhone.


Er zijn nog meer situaties te bedenken, waarin een iPhone zonder camera van pas komt, bijvoorbeeld wanneer je filmrecensent bent en supergeheime voorpremieres van films mag bekijken – maar alleen als er geen camera in je telefoon zit. Toch zal de doelgroep voor iResQ niet zo groot zijn. Bij de prijs van $100 is wel gratis verzending inbegrepen. iResQ kan trouwens ook gewone reparaties aan de iPhone uitvoeren.

Nu alleen nog wachten op een aanbieder die voor een paar dollars meer niet alleen de oude camera eruit haalt, maar er meteen ook een betere inzet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:05
Categorie Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.