Officieel: Apple-event op 7 maart in San Francisco, derde generatie iPad verwacht

Apple gaat op 7 maart 2012 de derde generatie iPad aankondigen. De iPad 3 (vermoedelijke naam) zal een beter scherm hebben
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad 3 aankondigingApple heeft aangekondigd dat er op 7 maart 2012 een sociaal event in San Francisco zal zijn. De officiële uitnodigingen kwamen zojuist binnen bij websites als The Verge. Hoewel er niets officieel is gezegd over een iPad-introductie, gaan we er vanuit dat Apple de derde generatie iPad gaat aankondigen. Het gaat in ieder geval om een touchscreen-product, gezien de tekst “We have something your really have to see. And touch.” De uitnodiging wekt de indruk dat de iPad een nieuw scherm zal krijgen. Eerder werd gesproken over een A5X quad-core processor en LTE-ondersteuning.

Apple heeft het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco afgehuurd vanaf 10 uur PST, dus 19:00 uur Nederlandse tijd. Op deze locatie werden ook de eerste en tweede generatie iPad aangekondigd. Eerder vandaag werd door CNBC nog de indruk gewekt dat Apple een aankondiging zou gaan doen in New York. De tv-zender sprak over een quad-core processor en 4G-functionaliteit. Opvallend op de foto bij de uitnodiging (hierboven te zien) is dat er geen homeknop zichtbaar is. Gizmodo concludeert, dat het niet gaat om een iPad die op z’n kant (in landscapemodus) wordt gehouden, omdat de afstand tussen de iconen alleen haalbaar is bij portretmodus. De getoonde icoontjes voor Keynote en andere kantoorapps wekt bovendien de indruk dat de iPad een zakelijker insteek krijgt.

iPadclub zal uiteraard verslag doen van het evenement.

ipad 3 vs ipad 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2012, 22:20
Categorie Apple
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.