NOS-app krijgt nieuw scherm voor live uitzendingen

De NOS-app voor iPhone en iPad heeft een nieuw video-overzicht met uitzending gemist en livestreams, meteen bereikbaar vanaf het hoofdmenu.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NOS iPhone iPadDe nieuwsapp van de NOS is vernieuwd voor iPhone en iPad. Met ingang van versie 2.3 zijn zowel livestreams als de uitzending gemist-functie ondergebracht in een nieuw, donkergrijs scherm dat je meteen vanaf het hoofdmenu benadert. Een veeg naar rechts volstaat om het overzicht van de laatste uitzendingen te zien. De uitzending of de stream die je opent, wordt meteen getoond in een klein venster in de lijst.

De video in volledig scherm bekijken doe je simpelweg door de iPhone te kantelen. De videospeler bevat ook een AirPlay-knop om video’s door te zetten naar de Apple TV, of in ieder geval het geluid af te spelen met een audioset die AirPlay ondersteunt.

NOS overzicht nieuwspagina NOS nieuw videoscherm iPhone

Met een tik op een andere uitzending in de lijst, wordt de vorige openstaande video gesloten en begint de nieuwe. Alle video’s sluiten doe je door weer terug te vegen naar het hoofdscherm. Onderaan de lijst met uitzendingen en de live-uitzending, vind je ook de toegang tot de livestreams van Journaal 24, Politiek 24 en Radio 1. De laatste opent als enige zonder beeld.

Downloaden: NOS (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:10
Categorie Uncategorized
Onderwerp uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.