Twitter op je lockscreen met iTwitter, TwitLock of Twydget (jailbreak)

In dit artikel geven we je een overzicht van de mogelijkheden van drie nieuwe Cydgets die Twitter-functionaliteit naar je lockscreen brengen: iTwitter, TwitLock en Twydget.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

TwitterAls het gaat om het bijhouden van het laatste nieuws op wat voor gebied dan ook kun je tegenwoordig bijna niet meer om Twitter heen. Voor gebruikers die op elk moment op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op Twitter zijn er drie Cydgets verschenen die Twitter-functionaliteit naar je lockscreen brengen: iTwitter, Twitlock en Twydget. Wij geven je een overzicht van de mogelijkheden.

iTwitter

itwitterVan de drie verschillende Cydgets lijkt iTwitter Cydget v0.1 van de hand van iGalrauch de simpelste implementatie van Twitter te zijn; waarbij de normale of mobiele Twitter website binnen je lockscreen geïntegreerd wordt. Deze Cydget hoort thuis in het rijtje iFacebook, iLinkedIn, iMySpace en iNetlog die vergelijkbare functionaliteit bieden voor deze respectievelijke websites. iTwitter Cydget en ook de andere iWebsite Cydgets zijn gratis beschikbaar in de repository van BigBoss.

Twitlock

De functionaliteit van TwitLock v1.0 is momenteel is volgens de beschrijving nog beperkt tot tweeten, maar nieuwe toevoegingen zouden elke dag aan de Cydget worden gedaan. Doordat er maar weinig van TwitLock op je iPhone of iPod touch zelf opgeslagen staat, kan deze functionaliteit toegevoegd worden zonder dat je daarvoor de applicatie via bijvoorbeeld Cydia hoeft te updaten. De maker is van plan Cycript in een volgende versie te ondersteunen. De documentatie van de applicatie wordt als webclip (gelinkt naar een lokaal bestand) aan je SpringBoard toegevoegd. TwitLock is gratis beschikbaar in de repository van BigBoss.

Twydget

Van de verschillende oplossingen om Twitter op je lockscreen te gebruiken is Twydget v1.2 de enige die een simpele maar volledige Twitter-client met je lockscreen integreert. Met deze Twitter-client kun je onder andere tweeten, status updates van je vrienden en @replies bekijken. Ben je halverwege een tweet en wordt je iPhone of iPod touch gelockt, dan zul je de tekst die je hebt getypt niet kwijt raken. Gevorderde gebruikers kunnen zelf /System/Library/LockCydgets/Twydget.cydget/settings.js editen om bijvoorbeeld de standaard achtergrond te wijzigen of om de inloggegevens permanent op te slaan. Twydget is gratis beschikbaar in de repository van BigBoss.

Tip: gebruik van 60 Second Lock Screen in combinatie met de hierboven genoemde Cydgets wordt aangeraden om te voorkomen dat je lock screen steeds na 5 seconden inactiviteit gelockt wordt. Je kunt ook gebruik maken van 20 Second Lock Screen. Beide MobileSubstrate-plugins zijn gratis te downloaden in de repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:04
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, lockscreen, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.