Nimbl Stand: iPad-houder voor toetsenbord met stylushouder

De Nimbl Stand is een iPad-houder voor je officiële Apple-toetsenbord, die in twee manieren gebruikt kan worden en een stylushouder bevat.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nimble StandJe hoeft voor je iPad lang niet altijd een speciaal toetsenbord te kopen om langere teksten te tikken. Bluetooth-toetsenborden zoals Apple’s eigen officiële keyboard werken ook gewoon en hoeven enkel gekoppeld te worden via de gebruikelijke methode. Dan moet je alleen wel je iPad zo kunnen neerzetten, dat je tijdens het schrijven ook je scherm goed ziet. De Nimbl Stand biedt een compacte oplossing in de vorm van een iPad-houder die je aan je toetsenbord klemt, met nog wat andere slimmigheden.


Door de Nimbl Stand om de bolling van je officiële Apple-toetsenbord te schuiven, blijven de twee aan elkaar bevestigd. In de gleuf past de gewone iPad, maar ook de iPad mini kan er goed in blijven staan. Als je de standaard niet gebruikt kun je de ‘flap’ achterop onder je toetsenbord schuiven, zodat de iPad-houder niet onnodig veel ruimte inneemt op je bureau. Draai je het toetsenbord met Nimbl en al om, dan kun je de iPad er in een hoek van ongeveer 45 graden in bevestigen. Een speciale houder voor een Wacom-stylus biedt een opbergplek voor tekenaars die de iPad op deze manier gebruiken.

Nimbl Stand 2

Met 50 dollar is de Nimbl wel wat duur voor een simpele standaard – al helemaal met de 20 dollar aan verzendkosten naar Nederland of België er bovenop. Ben je op zoek naar een Wacom Bamboo-stylus, dan is de Nimbl wellicht interessanter. Je kunt namelijk een combipakket met houder en stylus bestellen voor $66,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 23:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, stylus, toetsenbord
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.