Nieuwe VoIP-oplossing Siphon voor de iPhone

Touch Mods is erin geslaagd om een SIP/VoIP-oplossing voor de iPhone te ontwikkelen. Siphon werkt voorlopig alleen op het Franse ADSL-netwerk Free, maar over een paar dagen is er ook een algemeen bruikbare versie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Microfoons van Touch ModsDe enorme berg accessoires op de hiernaast getoonde foto roept misschien de vraag op: “Wat is dit in ‘s hemelsnaam?” Het gaat om microfoontjes die je kunt gebruiken om op de iPod touch via VoIP te kunnen bellen. Touch Mods heeft daarvoor een oplossing ontwikkeld, die vanaf nu ook voor de iPhone geschikt is. Als iPhone-gebruiker hoef je uiteraard geen losse microfoon aan te schaffen, want die zit er al in. De nieuwe SIP/VoIP-applicatie voor de iPhone heeft de naam Siphon gekregen en is per direct verkrijgbaar, maar voorlopig wel gekoppeld aan de Franse ADSL-aanbieder Free. Dit bedrijf doneerde namelijk een iPhone aan het ontwikkelteam. Wie geen toegang heeft tot Free, zal nog even geduld moeten hebben.

Over een paar dagen komt er namelijk een vrije versie van Siphon beschikbaar. Deze versie is niet onbeperkt te gebruiken, maar zal uit donaties van SIP-aanbieders en andere bedrijven betaald moeten worden. Voor gebruikers van een iPod touch is er ook nieuws: het ontwikkelteam is bezig met de integratie met de native Contacts-applicatie, zodat je direct vanuit je adresboek mensen kunt bellen.

Via: Touch Mods

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:36
Categorieën Apps, Jailbreak
Onderwerpen microfoon, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.