Nieuwe IRC-client voor de iPhone: ColloQ

ColloQ is een nieuwe IRC-applicatie voor de iPhone. Het is gebaseerd op de eerder uitgebrachte, open source applicatie mColloquy waarin een hoop bugs zijn opgelost en nieuwe functies zijn toegevoegd door een nieuwe ontwikkelaar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ColloQDe nieuwe applicatie ColloQ is vanaf nu beschikbaar via Installer.app. Met deze applicatie kun je vanaf de iPhone verbinding maken met elk IRC-kanaal. Het gaat in feite om een update van de originele open source mColloquy-applicatie, waarin verschillende bugs zijn gefixt door ontwikkelaar mBranes. ColloQ bevat onder andere activiteitennotificatie, een timestamp voor kanalen en persoonlijke berichten, mogelijkheid om te bannen en te kicken en de mogelijkheid om slash-commando’s zoals /join, /me en /msg te gebruiken.

ColloQ IRCIn het lijstje met fouten die in vergelijking met de eerdere applicatie mColloquy zijn opgelost, staan onder andere het verlies van het eerste bericht en het crashen van de applicatie wanneer je een weblink volgt. Het uiterlijk van ColloQ heeft ook een opknapbeurt gekregen. Bekijk het zelf door te installeren via de ModMyIfone-source in Installer.app. Meer informatie is te vinden op de Google Code-pagina van ColloQ.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:53
Categorie Jailbreak
Onderwerp chatten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.