ipad vissen

Nieuwe iPad-reclame: Change is in the Air

Apple heeft een nieuwe 'Change'-reclame uitgebracht voor de iPad Air 2. Er zijn vooral apps te zien die zakelijk gebruik laten zien.

ipad vissenApple heeft een nieuwe iPad-reclame uitbracht onder de titel ‘Change is in the Air’. Een flauwe woordgrap op de productnaam Air misschien, maar de boodschap is weer ouderwets zoals we van Apple kennen: de iPad verandert de manier waarop je werkt ingrijpend. We krijgen allerlei zakelijke situaties te zien, waarin de iPad Air 2 het leven makkelijker maakt.

Op de achtergrond klinkt het muzieknummer ‘Who Needs You‘ door The Orwells, dat je meteen via iTunes kunt bestellen.

De iPad Air 2 is niet alleen de lichtste en dunste iPad, maar ook de meest krachtige. Van de studio tot een klaslokaal en de garage: je kan er van alles mee. Er hoort een webpagina bij, waar je kunt lezen welke apps zoal in de reclame voorbijkomen. Sommige daarvan zijn typisch zakelijk, andere wat minder:

  • Tayasui Sketches: Een schetsboek, maar veel meer. Bevat allerlei hulpmiddelen om ook tussendoor snel schetsen te maken op het moment dat de inspiratie toeslaat.
  • Post-it Plus: Ga brainstormen met digitale notitieblaadjes. Handig voor herinneringen, plotseling opdoemende ideeën en krabbels. Daarna kun je ze ordenen en delen met anderen.
  • iStopmotion for iPad: Maak je eigen Hollywood-studio, met een paar hulpmiddelen. Na afloop kun je meteen je vrienden uitnodigen om naar je film te kijken.
  • AutoCAD 360: Ontwerp producten in 2D of 3D, maak renderings en productschetsen. Geen desktopcomputer meer nodig.
  • graffiti ipad

  • INSA’s GIF-ITI VIEWER: Richt de iPad op een graffiti-muurtekening en maak er een bewegend kaleidoscopisch beeld van. Straatkunst krijgt opeens een heel andere lading.
  • Molecules by Theodore Gray: Leer de wereld van moleculen kennen met dit interactieve boek van Theodore Gray. Bekijk alles van dichtbij en steek meer ervan op, dan van een papieren boek.
  • OBD Fusion: Verbeter de prestaties van je auto met realtime diagnoses. Je hebt geen garage meer nodig, maar regelt het allemaal zelf. Laat foutcodes, brandstof-efficiëntie en allerlei andere info zien.
  • Animation Creator HD: Kijk eens door een andere lens: brengt je tekeningen tot leven, maak je eigen stripverhaal en creëer karikaturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2014, 22:08
Categorie Apple
Onderwerpen ipad, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.