Indrukwekkende drumsolo op de iPad (video)

Een indrukwekkende drumsolo op de iPad: je kunt het zelf nadoen als je Garageband en de Live Rock Kit installeert. Of leer zelf spelen met Rockmate!

Heb je vroeger ook ervan gedroomd om drummer te worden in een band, maar is het er nooit van gekomen? Dan kun je alsnog je drumtalent ontdekken, zonder dat je meteen voor honderden euro’s aan spullen in huis kunt halen. Met een drumkit op de iPad kun je ook laten zien wat je kunt. Meer dan 1,5 miljoen mensen hebben onderstaande drumsolo op YouTube al bekeken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De video is gemaakt door ‘Appleman’, die daadwerkelijk een geoefende drummer blijkt. In de video zie je een derde generatie iPad met GarageBand in combinatie met de Live Rock Kit. Appleman drumt al sinds hij elf jaar oud is en speelde in een band toen hij in Engeland op school zat. Maar sinds hij is teruggekeerd naar zijn geboortestad Nagasaki (Japan) speelt hij gitaar. Ruimte om een drumkit thuis neer te zetten heeft hij niet en bovendien is het te gehorig voor de buren. Maar er bleek een oplossing: op de iPad kan hij helemaal los gaan, al duurde het wel even voordat hij gewend was om te drummen met vingers.

Wil je leren drummen op de iPad, dan kun je ook eens kijken naar Drum Kit Pro of Rockmate. Die laatste was ook in reclamespotjes van Apple te zien en geeft je de mogelijkheid om met vier man tegelijk nummers op te nemen met drum, gitaar, keyboard en stem.

Via: Digg

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 december 2014 om 17:10
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.