Nieuwe instrumenten voor MooCowMusic:Band

Het eerste instrumentpack voor MooCowMusic:Band is verschenen, met twee gitaren, een fluit en twee loop kits voor respectievelijk electro en Daft Punk.

Band FluteMooCowMusic:Band is nog maar net beschikbaar, maar een enthousiaste muziekliefhebber heeft al vijf nieuwe instrumenten gemaakt. Silver zorgt ervoor dat je een leadgitaar, ritmegitaar, fluit, Electro en Daft Band aan je instrumentenarsenaal kunt toevoegen. Daft Band is meteen al onze favoriet: het zorgt voor een loop kit waarmee je de loops uit Daft Punk’s Harder, Better, Faster, Stronger tot je beschikking hebt.

Band Rhythm GuitarDat klinkt als iets waar je snel op uitgekeken bent, maar elke Daft Punk-fan kent wel het filmpje Daft Hands, waar je toch een behoorlijke tijd in kunt steken. De ritmegitaar bestaat uit 3 sets van 5 ritme-gitaaraccoorden om je tracks wat meer harmonie te geven. De leadgitaar is een instrument met zes snaren waarvan de naam al aangeeft wat ermee bedoeld wordt.

Met de fluit (14 tonen) kun je een wat klassieker geluid aan je composities geven. Electro is een loop it met 8 loops. Over de fluit en Electro zijn nog wel wat klachten: te schel en te onzorgvuldig gemaakt. Er volgen de komende weken vast nog meer en betere instrumentcollecties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2008, 11:21
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, muziek maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.