Nieuwe Griffin iTrip AutoPilot voor de iPhone

Griffin heeft met de iTrip AutoPilot een carkit voor de iPhone uitgebracht waarmee je muziek kunt afspelen terwijl je gelijktijdig het apparaat oplaadt. Met SmartScan hoef je niet zelf te zoeken naar de beste FM-frequenties.

Griffin iTrip AutoPilotGriffin heeft een carkit aangekondigd, die geschikt is voor de iPhone. Eerder bracht Griffin al een soortgelijke iTrip uit, die alleen geschikt was voor de verschillende iPod-modellen. Deze nieuwe iTrip is voorzien van SmartScan, die ervoor zorgt dat de drie beste FM-frequenties automatisch worden geselecteerd. Er zit echter ook een RDS-functie op, waarmee je de titel van het muzieknummer dat wordt afgespeeld rechtstreeks op het display van de autoradio kunt zien.

Je autoradio moet daarvoor wel geschikt zijn. Met het Autopilot-systeem kun je de iPhone via het dashboard of via een controle-unit bedienen. Met één vingerbeweging skip je door naar het volgende nummer. Een ringvormige verlichting geeft aan wat de batterijstatus is: bij een groene verlichting is je iPhone nog steeds geladen, bij een rode ring wordt het tijd om weer eens bij te laden. Bellen kan je trouwens niet met deze carkit; hij is alleen bedoeld om muziek via de FM-frequentie naar je autoradio te zenden.

Via: Griffin Technology
Binnenkort verkrijgbaar voor: $99 of €63
Bedankt: Truckdiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2008, 19:07
Categorie Accessoires
Onderwerp griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.