Nieuwe AluCube en AluPen in nieuwe kleuren

De AluPen is een populaire styluspen voor mensen die op hun scherm willen tekenen. Het ziet eruit als een klassiek zeshoekig potlood, maar dan gemaakt van aluminium. De makers hebben nu naast de zilverkleurige pen twee nieuwe kleuren toegevoegd: titanium en felroze. Daarnaast hebben ze de AluCube uitgebracht, een kubusvormig blokje om je AluPen in […]

De AluPen is een populaire styluspen voor mensen die op hun scherm willen tekenen. Het ziet eruit als een klassiek zeshoekig potlood, maar dan gemaakt van aluminium. De makers hebben nu naast de zilverkleurige pen twee nieuwe kleuren toegevoegd: titanium en felroze. Daarnaast hebben ze de AluCube uitgebracht, een kubusvormig blokje om je AluPen in te kunnen ‘parkeren’. De kubus kan ook worden gebruikt als presse-papier (gewichtje om te voorkomen dat papier wegwaait) en zelfs voor het ordenen van je kabels. Handig voor op het bureau dus.

Bij de AluPen is gekozen voor een wat zwaarder gewicht, zodat de pen stevig in je hand ligt. Hij is daardoor heel wat prettiger in gebruik dan de Mini Stylus van JAVOedge die we eerder vandaag hebben besproken. Met deze AluPen kun je schrijven en tekenen op het scherm, ook als je dikke vingers hebt. De pen heeft een zachte rubberpunt.

De AluPen met AluCube kost 39,95 euro plus 9,90 euro verzendkosten naar Nederland. De AluPen alleen kost 24,95 euro. Koop je in de VS dan betaal je dezelfde prijzen, maar dan in dollars waardoor je veel goedkoper uit bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2011, 21:55
Categorie Accessoires
Onderwerp aluminium

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.