Geef je iPhone een aluminium achterkant met vintage Apple-logo

Een achterkant van webshop K.O Shop zorgt ervoor dat je iPhone lijkt op de iPhone 5. Je schroeft de glazen achterkant van de iPhone los, zodat je hem kunt vervangen met dit aluminium alternatief.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 KO ShopDe webshop K.O Store speelt slim in op de geruchten over de volgende iPhone, door een achterkant gemaakt van aluminium aan te bieden. Deze kun je op de iPhone schroeven met een speciale schroevendraaier, nadat je de originele glazen achterkant hebt verwijderd. De achterkant is bij een iPhone 4/4S gemakkelijk te verwijderen, zoals we weten uit ervaringen met eerder verschenen achterkantjes. Dergelijke achterkanten zijn al enige tijd via eBay te krijgen, maar deze is voorzien van een vintage Apple-logootje.

In onderstaande video laten ze zien hoe je binnen een minuut de huidige achterkant verwijdert en vervangt door het nieuwe model. Je hebt daarvoor wel een speciale schroevendraaier nodig.

De aluminium case wordt maar voor korte tijd verkocht, omdat K.O Store rekent op een verkoopverbod van Apple. De iPhone-achterkant maakt immers gebruik van Apple’s logo. Een countdown op de site geeft aan hoe lang de iPhone-case nog verkrijgbaar zal zijn – een volstrekt willekeurige teller die op het moment van schrijven op ongeveer 66 uur staat.

Je kunt de iPhone-achterkant bestellen voor $23,90. Laat je hem versturen naar Nederland of België, dan wordt daar $6,60 aan verzendkosten bovenop geteld. Daarmee duurt het wel tussen 10 en 20 dagen voordat je pakketje arriveert. Voor 29 dollar krijg je hem na 7 à 10 dagen binnen.

De achterkant lijkt trouwens niet helemaal op de eerder gelekte beelden van de nieuwe iPhone: daarbij zagen we zwarte strepen aan de boven- en onderkant.

Via: Red Ferret

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2012, 14:14
Categorie iDevices
Onderwerp aluminium

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.