JAVOedge Mini Stylus: altijd bij de hand, maar toch onhandig

De JAVOedge Mini Stylus is een slimme oplossing, waarbij je een stylus in de dockconnector van je iPad steekt. Maar het korte stompje is eigenlijk net iets te klein om comfortabel te gebruiken.

javoedge-stylusDe Mini Stylus van JAVOedge lijkt op het eerste gezicht een prima idee: je maakt de stylus vast aan de dockconnector van je iPhone of iPad, zodat hij altijd bij de hand is. Vastmaken van een stylus aan de Smart Cover van de iPad heeft niet zoveel zin, dus eigenlijk is de Mini Stylus best goed gevonden. Wired klaagt echter dat het stompje totaal niet bruikbaar is: hij is veel te klein, waardoor je juist voor toepassingen als schilderen en handgeschreven teksten, veel te weinig grip hebt.

stylus miniBovendien ligt de stylus niet lekker in de hand: in plaats van afgeronde hoeken heeft de Mini Stylus scherpe vierkante hoeken en een plastic uitsteeksel. Het voelt zoals de kleine stompjes potlood die je vroeger op school wel eens moest gebruiken, vindt Wired. De pen kost 9,95 dollar exclusief verzendkosten.

Meer info: JAVOedge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2011, 12:23
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.