Nieuwe add-ons: BossPrefs Dock Control en VT Update Pack voor VideosTone

BossPrefs Dock Control en VT Update zijn twee add-ons voor de applicaties BossPrefs en VideosTone. Je breidt ze hiermee uit met nieuwe functionaliteit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Bossprefs Dock ControlBossPrefs Dock Control is een add-on voor de BossPrefs application. Dat betekent dat je eerst de BossPrefs zult moeten installeren om er gebruik van te kunnen maken. Met BossPrefs Dock Control kun je de Dock aan- en uitschakelen. Dock is een applicatie, waarmee je een goed overzicht krijgt van de applicaties die op je iPhone zijn geïnstalleerd. De onderste rij iconen wordt daarbij als een scrollbare dock getoond.

BossPrefs Dock Control en BossPrefs zijn verkrijgbaar via de (hoe kan het ook anders?) BigBoss source. Het VT Update Pack for VideosTone breidt de pas gelanceerde applicatie VideosTone uit met extra functies. Zo kun je nu de videoringtone muten door op de volumeknop aan de zijkant van je iPhone te tikken. Om deze add-on te kunnen gebruiken heb je uiteraard VideosTone zelf al op je toestel hebben geïnstalleerd. De VT Update is verkrijgbaar via de ModMyiFone-source. Best aardig die add-ons, maar waarom hebben de ontwikkelaars de nieuwe functionaliteit niet gewoon aan de applicatie zelf toegevoegd?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bigboss, dock, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.