Nieuwe aanwijzingen voor iPhone 4-lancering op 23 juli

In Italië zijn er sterke aanwijzingen dat de lancering op 23 juli plaatsvindt. iSpazio heeft dit gehoord van een hoge bron binnen Vodafone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4Twee dagen geleden hoorde de website iSpazio dat er bij Vodafone Italië werd gewerkt aan de lancering van de iPhone 4. Er werd daarbij gesproken over een mogelijke start van de pre-orders op 15 juli. Nu heeft de Italiaanse website meer informatie ontvangen van een interne bron, hoog in de organisatie. Daaruit blijkt dat de lancering gepland staat op 23 juli, een datum die al eerder opdook. De pre-orders staan nu gepland voor 15 of 16 juli.

De datum van 23 juli valt op een vrijdag, een dag waarop Apple meestal nieuwe iPhone-gerelateerde producten lanceert. Ook bij de iPhone 3G en 3GS vond de lancering op een vrijdag plaats. iSpazio verzekert dat de informatie geverifieerd is en afkomstig is van een betrouwbare bron. Italië staat samen met Nederland, België en een reeks andere landen op de nominatie om vanaf eind juli de iPhone 4 te gaan verkopen. Als 23 juli inderdaad de juiste datum is, is de kans vrijwel zeker dat die datum ook voor de andere genomineerde landen zal gelden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2010, 17:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 4, lancering, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.