Nieuw spel: laat de iPhone zo lang mogelijk vallen

Je mag de iPhone gelukkig wel opvangen, maar voor de rest is FreefallHighscore een bijzonder spel. De makers moedigen je aan de iPhone zo lang mogelijk te laten vallen.

FreefallHighscore iPhone laten vallenDe website FreefallHighsore heeft een wedstrijd uitgezet die wel eens tegen het zere been kan zijn van mensen die hun iPhone koesteren. De bedoeling: laat de telefoon vallen en film de opname. Degene die de langste opname heeft, wint. Op YouTube zijn er al drie filmpjes (van de makers) verschenen. Daarin wordt de iPhone overigens opgevangen door vrienden die de telefoon opwachten met een deken. De telefoon hoeft namelijk niet te sneuvelen na deelname.

‘Neem risico’s met dingen die je liefhebt’, luidt de aanmoediging van FreefallHighscore op haar eigen website. Het spel werd verzonnen tijdens het Art Hack Weekend door The Creators Project en het Eyebeam Team, die zelf al opnames maakten van hun val en niet verder kwamen dan zes seconden. Dat is vanaf nu dus de te kloppen tijd.

Deelnemers worden verzocht om de video op Twitter te promoten met de hashtag #freefallhighscore. Daar is het voorlopig nog vrij rustig, gelukkig.

Via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2011, 12:55
Categorie Achtergrond
Onderwerp wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.