Nieuw iPhone-reclamefilmpje voor reizende gezinnen: Family Travel

Apple heeft nog een derde reclamefilmpje voor de iPhone uitgebracht. Deze keer gaat het om een vliegreis met het gezin, waarbij je kunt inchecken, een plek zoeken om te eten en filmpjes kijken. Maar je kunt ook op afstand de lampen thuis uitdoen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

finding nemoDe nieuwe iPhone-reclamefilmpjes ‘On Hold’ en ‘First Steps’ werden maar matig ontvangen. Ze leken vooral bedoeld om een paar misverstanden recht te zetten, bijvoorbeeld dat je met de iPhone niet kunt multitasken. Vandaag is er nog een derde filmpje verschenen, genaamd ‘Family Travel’. Ook deze is gericht op moeders met gezinnen, waarbij nu het reizen per vliegtuig centraal staat. In het nieuwe reclamefilmpje wordt getoond hoe je als gezin kunt inchecken bij Southwest Airlines.

Ook zie je hoe je op het vliegveld een plek kunt vinden om te snacken en favoriete filmpjes voor de kinderen bij de hand hebt, bijvoorbeeld Finding Nemo. Een iets geavanceerdere toepassing is eveneens te zien: controleren of je de lampen thuis wel hebt uitgeschakeld. En blijkt dat niet het geval, dan kun je met één druk op de knop alsnog de lampen uitdoen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2010, 20:45
Categorie Apple
Onderwerpen apple, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.