Nieuw: de iPhoneclub-webshop

iPhoneclub is gestart met een webshop in samenwerking met iPhonecentre. Met deze shop willen we onze bezoekers op een niet-opdringere manier een extra dienst bieden, waarbij je iPhoneclub kunt steunen bij een activiteit die iedereen toch al doet: het kopen van accessoires.

iPhoneclub accessoireshopNu de iPhone naar Nederland komt, betekent het dat we ons moeten voorbereiden op diverse nieuwe ontwikkelingen. Inmiddels is iPhoneclub.nl bijna een fulltime bezigheid voor ons geworden, waardoor er een aantal zaken zullen moeten veranderen: een snellere server hoort daar in ieder geval bij (inmiddels besteld), maar daarnaast willen we ook andere nieuwe dingen gaan doen. Vandaag geven we de aftrap voor één van die initiatieven: de iPhoneclub Shop.

In de iPhoneclub-webshop vind je een compleet assortiment accessoires voor de iPhone en iPod touch. Het grote pluspunt voor ons: met elke aankoop steun je de iPhoneclub. Ben je goed geholpen of heb je veel nuttige informatie op de iPhoneclub gevonden en wil je ons steunen, dan vragen we niet om geld over te maken, maar alleen om te overwegen om bij de volgende aankoop van accessoires eens in onze shop te kijken.

Voor deze webshop zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met iPhonecentre. Ook dat was een bewuste keuze: we wilden een shop die zich heeft gespecialiseerd in iPhone-accessoires, een breed assortiment heeft en die een goede service aan klanten levert. We hebben daar bij iPhonecentre alle vertrouwen in, na de vele communicatie van de afgelopen tijd. Wij willen de beide heren achter iPhonecentre, Marco en Barto, ook even bedanken voor het bikkelharde werk dat zij de afgelopen weken hebben geleverd!

Nu hebben we op iPhoneclub altijd veel aandacht besteed aan nieuwe en interessante accessoires voor de iPhone, zonder dat we daar een commercieel belang bij hadden. Gewoon, omdat het leuk is om te laten zien wat er zoal voor de iPhone te koop is. Gaat dat nu veranderen? Ja en nee. Door de nauwe samenwerking met iPhonecentre betekent het dat we eerder op de hoogte zijn van nieuwe accessoires en gemakkelijker producten kunnen lenen om te reviewen. Maar dat betekent niet dat je op iPhoneclub voortaan louter juichverhalen zult lezen over de spullen die in onze webshop te koop zijn. Natuurlijk niet: zulke verkooptrucs zijn jullie niet van ons gewend en onze bezoekers zijn slim genoeg om dat te doorzien. Wel zullen we voortaan actief naar het besproken item verwijzen als we het desbetreffende artikel ook in onze “eigen” shop hebben.

We hopen dat jullie regelmatig een kijkje in de shop zullen nemen en voor nu alvast bedankt voor elke aankoop die je via de iPhoneclub Shop gaat doen 🙂 De shop is permanent te bereiken via de optie in de menubalk of via http://shop.iphoneclub.nl.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2008, 20:59
Categorieën Accessoires, Round-up
Onderwerpen accessoire, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.